Film

Skribent

Thomas Linnaeus

30 april 2022 | 06:00

Adam Sandler gör ny film med thrillerbröderna

Bröderna Josh och Benny Safdie, som regisserat bland annat “Uncut Gems” och “Good Time”, återförenas med skådespelaren Adam Sandler för en ny film.
I en ny intervju med Entertainment Weekly bekräftar skådespelaren, som vanligtvis brukar göra komedier på Hawaii, att han ännu en gång ska arbeta ihop med bröderna Safdie efter trions hyllade thriller “Uncut Gems”. 
 
- Deras arbetsmoral är galen. De jobbar alltid, skriver alltid, tänker alltid. Jag vet inte vad jag kan berätta för dig, men kommer att vara väldigt spännande. Det är annorlunda. Men jag vill inte att bröderna ska säga: “Varför i helvete sa du det till honom?” Så jag låter dem bara prata om filmen, säger Sandler.
 
Kritikerrosade “Uncut Gems” släpptes 2019, och handlar om en spelberoende diamanthandlare som måste betala lånehajar en skuld på 100 000 dollar. I huvudrollen ser vi just Adam Sandler och skådespelaren prisades för sin rolltolkning som den excentriske Howard Ratner.
 
 
Av bröderna Safdie är Benny Safdie även en flitig skådespelare. Förutom att han spelade mot Robert Pattinson i brödernas Safdies egna film “Good Time”, är han även aktuell i “Obi Wan Kenobi”-serien på Disney+, samt “Oppenheimer” som är Christopher Nolans kommande film om atombombens skapande. 
 
Vi hoppas att Safdie-bröderna kan göra plats i schemat för denna kommande film, och att Adam Sandler kan ta en paus från Hawaii, för att återigen skapa en film lika bra som “Uncut Gems”. Ingenting mer är känt om den kommande filmen. 
| 30 april 2022 06:00 |