SDCC 2019

Skribent

Jonatan Blomberg

21 juli 2019 | 20:00

6 tv-serier som fick förnyade säsonger under Comic-Con 2019

Det är inte lätt att hålla koll på alla nyheter som släpps under Comic-Con - här kan du se om någon av dina favoritserier blivit klar för en ny säsong.
Årets Comic-Con har i vanlig ordning bjudit på trailers och nyheter av olika slag, både rörande kommande tv-serier och långfilmer. Vi har exempelvis redan sammanställt en lista med 15 superheta tv-trailers samt alla kommande filmer och serier i Marvels Fas 4.
 
Här nedan hittat du de sex tv-serier som fått beställningar på nya säsonger under årets stora event.
 

"Fear the Walking Dead" och "NOS4A2"

 
Kabelkanalen AMC har under helgen passat på att ge oss nya trailers för både "Fear the Walking Dead" och "The Walking Dead". Samtidigt passade man på att meddela att den kommande filmtrilogin om Rick Grimes (Andrew Lincoln) kommer att få påkostade biofilms-releaser. När det kom till förnyandet av säsonger så hann man också med att beställa en sjätte säsong av "Fear the Walking Dead" samt en andra säsong av nya "NOS4A2".
 

"Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D."

 
Marvel bekräftade även att "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D." var klar för en sjunde och sista säsong. Vi har även rapporterat om den väldigt goda anledningen till varför detta blir den sista säsongen.
 
 

"Doom Patrol"

 
"Doom Patrol" blir det första exemplet på hur WarnerMedia har lite problem med att förklara exakt vad som kommer att ingå i deras kommande streamingtjänst HBO Max. Superhjälteserien kommer nämligen att få en ny säsong, som både kommer att finnas i DC Universes streamingtjänst samt HBO Max, här i Sverige går den första säsongen att se hos HBO Nordic.
 

"The Boys"

 
Amazon Primes kommande tv-serie har premiär för sin första säsong en vecka efter Comic-Con, men de har uppenbarligen såpass höga förväntningar på sin nya serie att de passade på att beställa en säsong 2 redan nu.
 

"Archer"

 
Sist ut bland de förnyade titlarna på listan, men äldst i sammanhanget. En vecka före säsongsfinalen av den tionde säsongen har kabelkanalen FXX beställt en elfte säsong.
 
Vilken av de förlängda serierna är du mest glad över att få se mer av? Kommentera gärna nedan!
| 21 juli 2019 20:00 |