SDCC 2019

Skribent

Jonatan Blomberg

21 juli 2019 | 15:00

Missa inte: 15 superheta tv-trailers från Comic-Con 2019

Tack vare årets Comic-Con i San Diego har vi på kort tid bjudits på mängder av nya trailers - vi har samlat de 15 hetaste som du inte får missa.
Comic-Con i San Diego är en av årets hetaste event för alla som älskar film och tv-serier. Årets upplaga har i vanlig ordning bjudit på mängder av spännande nyheter och trailers från de mest hajpade filmerna och serierna. Vi har exempelvis rapporterat om hur Marvel presenterade hela fas 4, denna gången med både tv-serier och långfilmer.
 
Här nedan har vi samlat 15 superheta tv-trailers som alla har släppts under Comic-Con 2019. Vilka av serierna nedan lyckas peppa dig mest inför sina premiärer under hösten 2019 och våren 2020? 
 

"Preacher" - 5 augusti (Viaplay)

 
 
Den fjärde säsongen av "Preacher" markerar slutet för vår favoritpräst. Seriens skapare släpper dessutom redan till veckan sin nya serie "The Boys" hos Amazon Prime, en serie som under Comic-Con redan bekräftades för en säsong 2.
 

"Carnival Row" - 30 augusti (Amazon Prime)

 
 
Orlando Bloom och Cara Delevingne har huvudrollerna i Amazon Primes storsatsning som kommer utspela sig i en viktoriansk fantasyvärld.
 

"The Dark Crystal: Age of Resistance" - 30 augusti (Netflix)

 
 
Netflix har gjort en prequelserie till den gamla filmen "The Dark Crystal", under helgens Comic-Con fick vi ta en titt bakom kulisserna på den enorma detaljrikedomen.
 

"The Walking Dead" - 6 oktober (AMC/Dplay)

 
 
Det bekräftades även att den tionde säsongen av "The Walking Dead" kommer att bli Danai Guriras sista. Frågan är dock om hon hoppar över till Andrew Lincolns långfilmstrilogi som samtidigt bekräftades bli påkostade biofilmer istället för tv-filmer.
 

"Watchmen" - oktober 2019 (HBO Nordic)

 
 
Damon Lindelofs efterlängtade och påkostade adaption av hyllade "Watchmen", kommer att visa om han kan leva upp till sin fantastiska (men oerhört underskattade) "The Leftovers"-nivå.
 

"Rick and Morty" - november 2019 (AdultSwim/Netflix)

 
 
Det första klippet ur den fjärde säsongen introducerar Taika Waititis nya karaktär. Det återstår fortfarande att se hur många av de totalt 70 beställda "Rick and Morty"-avsnitten som kommer att landa i den nya säsongen.
 

"Harley Quinn" - hösten 2019 (DC Universe)

 
 
Batman, Superman, Jokern och alla andra av "Harley Quinns" vänner och fiender tycks dyka upp i hennes animerade DC Universe-serie. Det är däremot i nuläget ännu oklart vilken svensk distributör som kommer att plocka in den nya serien.
 

"His Dark Materials" - hösten 2019 (HBO Nordic)

 
 
Boktrilogin "His Dark Materials" blir påkostad samproduktion från HBO och BBC. Vi har tidigare fått se den första boken "Guldkompassen" göras som långfilm, men nu är det dags för tv-adaptionen.
 

"Impulse" - hösten 2019 (YouTube Premium)

 
 
En av förra sommarens mest underskattade nya serier. "Edge of Tomorrow"-regissören Doug Liman är tillbaka med serien som utspelar sig i hans "Jumper"-universum - och denna gången är det riktigt bra.
 

"The Witcher" - hösten 2019 (Netflix)

 
 
Den tveklöst mest hajpade nya tv-serien för i år passade äntligen på att släppa sin första trailer under Comic-Con. Många hade börjat tvivla på projektet, men trailern visade sig vara riktigt imponerande och har nog lyckats tända peppen hos alla fantasynördar världen över. Har Netflix hittat nästa "Game of Thrones"?
 

"The Expanse" - 13 december (Amazon Prime)

 
 
"The Expanse" lades ned av Syfy men återuppstod, efter fansens ihärdiga protester, istället hos Amazon Prime. Serien behöver tack vare sitt nya hem inte längre bry sig om censurering av svordommar, blod och sex - vilket innebär att seriens skapare kan ta ut svängarna lite extra i den nya säsongen.
 

"Star Trek: Picard" - början av 2020 (CBS All Access/Amazon Prime)

 
 
Ingen hade förväntat sig att Sir Patrick Stewarts nya "Star Trek: Picard" skulle bli en lika actionfylld serie som de många andra "Star Trek"-serierna. Inte ett ord hade yttrats om att någon mer "Star Trek"-veteran än Stewart skulle återvända till det utökade universumet - men plötsligt damp den första trailern ned som chockerade oss på båda dessa fronter!
 

"Snowpiercer" - våren 2020 (TBS/Netflix)

 
 
"Snowpiercer" beställdes först av TNT och flyttades ganska långt senare till kanalen TBS, vilket aldrig är ett bra tecken. Men sedan steg plötsligt Netflix in och landade de globala rättigheterna - och efter att den första trailern släppts så ser det faktiskt ut som att det är dags att börja känna pepp för serien igen!
 

"Westworld" - våren 2020 (HBO Nordic)

 
 
Den första säsongen lyckades kamma hem flest Emmy-nomineringar av alla och blev snabbt en stor succé. Den andra tog "lösa pussel"-delen lite för långt, vilket vi nu blivit lovade att seriens skapare ändrat på inför den tredje säsongen - som dessutom verkar introducera en nasist/Tredje riket/andra världskriget-värld.
 

Läs också: Alla trailers under Comic-Con kan inte vara lika bra

 
Vilka trailers från helgens Comic-Con i San Diego har du blivit mest peppad av? Kommentera gärna nedan!
| 21 juli 2019 15:00 |