Film

Skribent

Mats Karlsson

23 juni 2014 | 12:50

"22 Jump Street" ny etta på biotoppen

Så gick det även för "Förr eller senare exploderar jag" och "Transcendence".
Kampen om midsommarpubliken stod mellan tre filmer, "Transcendence", "Förr eller senare exploderar jag" och "22 Jump Street". Den som lyckades bäst av nämnda titlar var "22 Jump Street", som tog över förstaplatsen från "Maleficent".

På silverplatsen hittar vi "Förr eller senare exploderar jag", dramat som den amerikanska biopubliken har tagit till sig. Filmen hade dock inte premiär förrän söndagen, men har redan smygvisats på biograferna under flera veckor. Bara under söndagen sågs filmen av 12 951 personer och under hela veckan 14 785. Sist i högen av veckans premiärer finner vi "Transcendence" som placerade sig på en blygsam sjunde plats.

Kolla in hela biotoppen här

I USA segrade komedin "Think Like a Man Too" med 30 miljoner dollar i inspelade pengar. Förra veckans etta "22 Jump Street" petades ned till en andra plats och har nu spelat in 111 miljoner och 149 miljoner dollar världen över. Clint Eastwoods musikal "Jersey Boys" inkasserade 13, 5 miljoner dollar i USA och det är fortfarande inte klart när vi får se den här i Sverige.
| 23 juni 2014 12:50 |