Irvine Welsh's Ecstasy 2012

Romantik Drama
Kanada
99 MIN
Engelska
Irvine Welsh's Ecstasy poster

Synopsis

Frustrerad med sitt tråkiga medelklass och kärlekslösa äktenskap, söker Heather Thompson en förändring i hennes liv. På en klubb, finner hon det med att glatt festa med Lloyd Buist, en narkoman. Heather faller hårt för Lloyd trots att de flesta av deras tid tillsammans är under påverkan av olagliga substanser. Såsom de experimenterar med denna nya livsstil, ställs de inför frågan om de älskar sina droger, varandra, eller bara drogad i älska varandra.

Den romantiska berättelsen kompletteras med en till berättelse som involverar Lloyd skyldig pengar till en skum karaktär, Solo . Medan Lloyd är utom kontroll med droger och lämnas okontrollerad, måste han uppfylla sin "karmiska" skuld med Solo.

Efter ett tag, börjar Heather att betvivla sanningshalten i Lloyds känslor för henne, undrar om det inte skulle vara effekten av läkemedlen trots allt. När Lloyd nästan dör efter ett narkotikasmuggling operation som gick fruktansvärt fel och står inför möjligheten att förlora Heather, bestämmer han sig för att vända sitt liv runt, och han finner att naturliga highs kan vara den bästa av alla. Han vill ändra på, men först måste han ta itu med Solo.
Ditt betyg
2.5 av 2 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Originaltitel
Irvine Welsh's Ecstasy
DVD-premiär
22 augusti 2012
Språk
Engelska
Land
Kanada
Distributör
Atlantic Film
Ålder
15 år
Längd
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Irvine Welsh's Ecstasy
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu