Spel

Skribent

Alexander Kardelo

21 mars 2023 | 07:50

Zack Snyders ”Rebel Moon” blir både film och tv-spel

Den ambitiösa sci-fi-filmen följs av ett rollspel på en ”löjligt stor skala”, enligt regissören.
”Justice League”-regissören Zack Snyder har minst sagt storslagna planer för sitt nästa projekt. Storfilmen ”Rebel Moon” som släpps på Netflix senare i år kommer följas upp med ett lika ambitiöst tv-spel.
 
- Jag vet inte ens om vi får prata om det, men vi jobbar på ett rollspel som kommer bli galet, intensivt och helt enormt.
 
- De sa ”vi kan göra ett spel på en löjligt stor skala”, och det är uppenbart rätt väg att gå. Det kommer ta lång tid men det är ok, vi tar det hela vägen, säger Snyder i en podcast-intervju.
 
 
”Rebel Moon” utspelar sig i en fridfull koloni i utkanten av galaxen, som plötsligt hotas av en tyrann. En ung kvinna (Sofia Boutella) med mystiskt förflutet söker upp krigare från grannplaneter som kan hjälpa dem i kampen mot Balisarius.
 
Snyder pitchade först filmen som en ”Star Wars”-uppföljare, men när Lucasfilm tackade nej utvecklade han den till en egen episk rymdfilm - med förhoppningen om en hel sci-fi-franchise.
 
Håll utkik efter filmen på Netflix senare under 2023. Och vi håller er uppdaterade när nya detaljer kring spelet släpps…
| 21 mars 2023 07:50 |