Serie

Skribent

MovieZine

1 juli 2022 | 16:45

"Young Royals" är tillbaka i november. Kolla in de första bilderna från säsong 2!

Mer kungliga intriger väntar i säsong 2 av "Young Royals" i höst. Ett jullov har passerat och prins Wilhelm och Simon är tillbaka på Hillerska.
Vänskap, hemligheter, hämnd och ett hot mot monarkin. Nu kan vi bekräfta att den andra säsongen av svenska ungdomsserien "Young Royals" har premiär på Netflix i november.
 
Omar Rudberg, som spelar Simon, sa till MovieZine i vintras att han blev tagen av tittarnas enorma mottagande:
 
- Det har varit hysteri på nätet. Det är så sjukt att se. En jätterolig resa att få uppleva. Jag får så mycket meddelanden, kommentarer och följare. Folk har gjort fan art, egna målningar, och lagt ned mycket tid på allt de älskar. Fansen är så dedikerade. Det är en sjuk upplevelse.
 
Edvin Ryding har efter rollen som Prins Wilhelm blivit korad till årets Shooting Star. Kort efter inspelningen av säsong 2 var över berättade han för oss:
 
- Jag tror inte folk vet vad de har att förvänta sig. Det kommer bli något väldigt oväntat skulle jag säga. Man vill alltid ta berättelsen framåt, och det tycker jag att vi har gjort på ett nytt och vågat sätt.
 
Vad ska då säsong 2 handla om? Ett jullov har passerat och prins Wilhelm och resten av hans klasskamrater är tillbaka på Hillerska. När Wilhelm försöker hämnas på August och vinna tillbaka Simons tillit skapar han nya problem för kungahuset som hotar att rucka hela statsskicket…
 
Kolla in de första bilderna nedan.
 
Foto: Johan Paulin & Robert Eldrim / Netflix
 
 
Vad tyckte ni om den första säsongen? Kommentera nedan.
| 1 juli 2022 16:45 |