Film

Skribent

MovieZine

14 april 2015 | 13:10

Wonder Woman står nu utan regissör

Michelle MacLaren lämnar projektet.
Det har onekligen saknats kvinnocentrerade superhjältefilmer, och en film som ska råda bot på det är "Wonder Woman" från DC-universumet. Filmen har dock hamnat i trubbel då regissören Michelle MacLaren nu lämnar projektet efter 5 månader vid rodret.

Anledningen uppges vara kreativa meningsskiljaktigheter, och så här säger Warner Bros. i ett officiellt uttalande:

- Då kreativa meningsskiljaktigheter uppstått har Warner Brothers och Michelle MacLaren beslutat att inte gå vidare med planerna på att utveckla och regissera "Wonder Woman" tillsammans.

Vilka dessa meningsskiljaktigheter är gås i vanlig ordning inte in på närmare, så det vi kan hoppas på är att MacLaren förtydligar hur hon upplevt situationen någon gång i framtiden.

Warner Bros. har tidigare varit måna om att låta en kvinnlig regissör ta hand om projektet. Innan MacLaren fick jobbet jagades både Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) och Catherine Hardwicke (Twilight) för att stå för regin, så det är nog ingen omöjlighet att studion nu återigen söker en kvinna. Skådespelerskan Gal Gadot, (Fast & Furious 7) uppges vara fortsatt klar för huvudrollen som Wonder Woman.

Är du taggad på Wonder Woman?

| 14 april 2015 13:10 |