Film

Skribent

Josefine Krischausky

1 juni 2022 | 07:00

"West Side Story"-stjärnan klar för "Hunger Games"-prequeln

Rachel Zegler ansluter till "The Ballad of Songbirds and Snakes", där hon kommer att spela Hungerspels-deltagaren Lucy Gray Baird.
"The Ballad of Songbirds and Snakes" har fått ett nytt namn på sin rollista. The Hollywood Reporter rapporterar att Golden Globe-vinnaren Rachel Zegler är klar för en central roll i den kommande "Hunger Games"-prequeln.
 
Zegler kommer att spela rollen som Lucy Gray Baird, som är en av de tävlande från distrikt 12 vid den tionde upplagan av Hungerspelen. Som mentor får hon den då 18-årige Coriolanus Snow, som vi från de andra filmerna i serien känner igen som Panems tyranniske president. Det är sedan häromveckan klart att rollen som den unga versionen av Snow kommer att spelas av Tom Blyth
 
Zegler slog igenom förra året med sin medverkan i Steven Spielbergs "West Side Story", som dessutom var hennes första filmroll. Till hennes andra kommande projekt hör Disneys nya remake av "Snövit", där hon kommer att spela titelrollen.
 
"The Ballad of Songbirds and Snakes", som är baserad på en roman av Suzanne Collins och regisseras av Francis Lawrence, har amerikansk biopremiär den 17 november 2023.
| 1 juni 2022 07:00 |