Serie

Skribent

Tobias Andersson

6 januari 2023 | 19:20

Wednesday kommer tillbaka för nya (makabra) äventyr i säsong 2

Netflix bekräftar att Jenna Ortega återvänder som familjen Addams dotter i en andra säsong.
Med sina enorma streamingsiffror kommer det kanske inte som någon överraskning att ”Familjen Addams”-spinoffen ”Wednesday” nu fått grönt ljus för en andra säsong – det var snarare bara en tidsfråga.
 
Med störtskön sarkasm och morbid humor kunde tittarna inte få nog av gothtjejens äventyr i plugget som kantades av kärleksdrama och mordmysterium. Inte minst blev Wednesdays svängom på dansgolvet ett fenomen som fick en hel Tiktok-generationen att bli ännu mer dansant.
 
Förhoppningsvis får vi se mer av allas vår favoritfarbror Onkel Fester i den nu bekräftade säsong 2.
 
Än så länge är det inte mycket vi vet om säsong 2 men vi håller tummarna för att vi får se mer av hela den gotiska familjen Addams gästvänlighet, något som serieskaparna pratat om tidigare. Så vi hoppas få se familjens viktorianska slott och Wednesdays lekfulla våld mot brorsan Pugsley och allt annat som hör klassiska originalserien till.
 
Om gothmästaren Tim Burton återvänder till registolen är ännu inte bekräftat och vi väntar med iver på ett premiärdatum.
 
Se Netflix officiella utannonserande av säsong 2 nedan där vi också kan höra den uppspeedade versionen av Lady Gagas låt "Bloody Mary", som tillsammans med Wednesdays dans blev ett viralt fenomen på Tiktok.
 
 
Ser du fram emot att få se mer av "Wednesday"?
| 6 januari 2023 19:20 |