Trailer

Skribent

Jonatan Blomberg

1 februari 2021 | 17:20

"WandaVision" ger oss en tjuvtitt på den actionfyllda avslutningen

Efter fyra avsnitt av "WandaVision" verkar vi onekligen ha en avsevärt mer actionfylld andra halva av säsongen framför oss.
Efter en lite experimentell sitcom-inledning av Marvel-miniserien "WandaVision", så lyckades det fjärde avsnittet förklara en hel del frågetecken kring den (enligt många) förvirrande öppningen på säsongen.
 
Det kommande avsnittet markerar dock att vi nu har kommit halvvägs in i säsongen och Disney+ har därför släppt en ny trailer, som tycks garantera en både actionfylld och härligt komplicerad avslutning på tv-serien om Wanda (Elizabeth Olsen) och Vision (Paul Bettany).
 
Inte börjat titta ännu? Prenumerera på Disney+ för 69 kr i månaden där du kan streama "WandaVision" och allt från Marvels universum.
 
 
"WandaVision" är Marvel Studios första tv-serie som utspelar sig i MCU och de nio avsnitten kommer att knyta ihop händelserna i slutet av Fas 3 (och markerar starten av Fast 4) med den kommande långfilmen "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", i vilken Wanda Maximoff/Scarlet Witch kommer att ha en större roll. Det femte avsnittet släpps på Disney+ på fredag.
 

Läs också: Här är alla 12 nya Marvel-serier som kommer till Disney+

 
Vad tycker du om "WandaVision" hittills? Kommer du att se färdigt säsongen? Kommentera gärna nedan!
| 1 februari 2021 17:20 |