Film

Skribent

MovieZine

17 december 2021 | 11:00

Veckans streaming: Clintan, kloner och James Bond-premiär

Nu finns höstens biofilmer ”No Time to Die” och ”The French Dispatch” att se hemifrån, och Netflix bjuder på efterlängtade nya fantasyavsnitt.
Ledig helg och du har ingenting att se? Låt MovieZine guida dig till veckans nya släpp i streamingvärlden! Bland aktuella premiärer kan vi bland annat rekommendera den nya säsongen av ”The Witcher” på Netflix och pandemiserien ”Station Eleven” på HBO Max. Har du missat den senaste James Bond-filmen på bio så finns även den nu bara några klick bort.

Swan Song - film på Apple TV+
Inte att förväxla med Udo Kier-dramat med samma namn. Mahershala Ali spelar mannen som har en kort tid kvar att leva. Kan kloning vara en lösning? Moraliska dilemman uppstår. 
 
 
 
Ron rör om - film på Disney+
Animerade filmen ”Ron rör om” handlar om en ensam mellanstadiekille som får en ny kompis, en robot vid namn Ron - som visar sig ha en skruv lös. Underhållande familjefilm om sociala medier och vänskap. 

The Witcher - säsong 2 på Netflix 
Nu behöver du inte vänta längre på att återse Henry Cavill som stilig häxkarl. Idag släpper Netflix 8 nya avsnitt av den populära fantasyserien. Kristofer Hivju och Kim Bodnia är några av de nya skådespelarna.

Cry Macho - film på HBO Max
Clint Eastwoods senaste film fick aldrig biopremiär, istället flög den raka vägen till HBO Max. Regissören tar återigen huvudrollen och spelar en före detta rodeostjärna, som får i uppdrag att köra en pojke till Mexiko. Längs vägen väntar några visa läxor om vad manlighet innebär.
 
 
The French Dispatch - film på SF Anytime m.fl.
Vem älskar inte att dyka in i Wes Andersons säregna universum? ”The French Dispatch” är en udda komedi om amerikanska journalister i Frankrike. I några separata kapitel får vi följa med dem under några högst ovanliga dagar på jobbet. Stjärnspäckat och snyggt, som alltid med Wes!

Station Eleven - seriestart på HBO Max
Får det vara en miniserie om en pandemi mitt under en pandemi? Mackenzie Davis gör en av huvudrollerna i den här serien som starkt hyllas av MovieZines tv-skribent. De tre första avsnitten släpps idag.

No Time to Die - film på SF Anytime m.fl.
Nu finns också den nya Bondfilmen att köpa digitalt på video-on-demand-tjänster. Se Daniel Craig i agent 007:s skräddarsydda kostym för sista gången, när han tar sig an Rami Maleks skurk… och en del oväntade twistar.
 
 
The Hand of God - film på Netflix 
Paolo Sorrentino, mannen bakom ljuvliga ”Den stora skönheten”, har under veckan släppt sin nya dramafilm på Netflix. Löst inspirerad av hans egna uppväxt handlar det om en familj i Neapel och en grabb som diggar Maradona.
 
Vad streamar du i helgen? Kommentera nedan.
| 17 december 2021 11:00 |