Film

Skribent

Robert Lange

26 juli 2011 | 12:15

Veckans skräcknytt v.30

En första glimt från Joe Raffas "6 Degrees of Hell"; "The Wicker Man" blir trilogi; en första trailer till "Paranormal Activity 3" ; Universal tackar nej till "The Dark Tower"; stora uppdateringar kring "The Texas Chainsaw Massacre 3D" och mer därtill!

Ny TV-spot till "Fright Night" från "Evil TV"!

Här kan ni ta er en titt på den senaste TV-spoten till Craig Gillespies kommande remake av "Fright Night", som nyligen börjat sändas på "Evil TV"!

Synopsis: Allting går äntligen åt rätt håll för Charlie Brewster (Anthony Yelchin). Han hänger med skolans coola gäng och dejtar skolans populäraste tjej. Det har till och med gått så långt att han numera ignorerar sin bäste vän "Evil" Ed (Christopher Mintz-Plasse). Men Charlies tillvaro vänds snart upp och ned, då vampyren Jerry (Colin Farrel) flyttar in i huset intill.

"Fright Night" får premiär på svenska biografer den 30 september!

"The Wicker Man" blir trilogi!

Robin Hardy - mannen bakom klassikern "The Wicker Man" (1973) - är nu på gång med en uppföljare till originalet. Många skräckfantaster har länge väntat på en uppföljare till filmen och nu verkar det som om att de får mer än vad de bett om då Hardy planerar att göra trilogi av "The Wicker Man".

Ingenting om projektet har ännu avslöjats men enligt Bloody Disgusting har Hardy redan påbörjat arbetet med uppföljaren och mer information är att vänta inom kort!

En "Ghastly"-trailer från Korea!

I veckan släpptes en ruggig första trailer till den koreanska 3D-skräckisen "Ghastly" lös, och nu kan ni ta er en första titt på den här nedan.

Synopsis: Handlingen kretsar kring ett mördat barns själ, som tar över ett annat barns kropp för att utkräva sin hämnd genom att begå ett flertal hemska mord!

"Ghastly" går upp på koreanska biografer den 4 augusti.

Del Toro snackar "Frankenstein" remake!

För inte så lång tid sedan rapporterades det att regissören Guillermo Del Toro planerar att göra en egen version av skräckklassikern "Frankenstein" och under pågående konventet Comic-Con gav Del Toro oss ett litet scoop om sitt projekt

Enligt Horrormovies.ca ska Del Toro ha sagt att det kommer att finnas inslag i hans version av skräckklassikern som kommer att skilja den markant från alla de andra versionerna av "Frankenstein".

"True Grit"-skådis ansluter sig till "The Texas Chainsaw Massacre 3D" och nya Leatherface avslöjad!

"True Grit"- skådisen Paul Rae är en av de tre nya skådespelare som ansluter sig till John Luessenhop "Leatherface 3D". De två andra är Keram Malicki-Sanchez ("Punisher: War Zone") och Ritchie Montgomery ("Catch Me If You Can").

Trion sluter ihop med resten av skådespelarensemblen som hittills består av nykomlingarna Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Sue Rock, Scott Eastwood, Bill Moseley, Gunnar Hansen, Marilyn Burns och Tobe Hooper.

I onsdags fick vi också äntligen veta att det blir nykomlingen Dan Yaeger som kommer att porträttera Leatherface i den kommande filmen!

 - Han är tystlåten, försiktigt och gjorde direkt ett hotfullt intryck på mig under castingen. Efter fem minuter kunde jag inte tänka mig någon annan för rollen - sade Luessenhop till Bloody Disgusting.

"Leatherface 3D" får biopremiär den 5 oktober 2012.

Universal säger nej till (grönt ljus för) Stephen Kings "The Dark Tower"!

Filmjätten Universal Studios har tackat nej till filmatiseringen av Stephen Kings "The Dark Tower", rapporterar Deadline. Detta har lett till stora problem i planeringen för regissören Ron Howard som nu tvingas hitta någon annan som kan backa upp produktionen.

Enligt Deadline kan detta komma att bli den mest ambitiösa produktion sedan Peter Jackson filmatiserade "Sagan om Ringen"-trilogin.

Akiva Goldman ("A Beautiful Mind") står för manus och kommer även att producera tillsammans med Biran Grazer och Stephen King själv. I huvudrollen som revolvermannen Roland Dechain ser vi ingen mindre än Oscarsbelönade Javier Bardem ("No Country For Old Men"). 

Nya bilder till "Dracula 3D"!

Nyligen gick den officiella siten till Dario Argentos "Dracula 3D" upp och bjöd på bl.a. de första bilderna från filmen. I veckan fylldes bildgalleriet på med en drös nya godbitar som ni kan ta er en titt på här.

Pressen på Argento är stor - dels ska han nu leverera något utöver det vanliga, dels för att han faktiskt spelar in Italiens första film i 3D!

Filmen beskrivs som skräckmästarens egen version av Bram Stokers berömda skräckroman och kommer att få italiensk premiär någon gång under nästa år!

En första glimt av Raffas "6 Degrees of Hell"!

Har du någon gång gått förbi skräckattraktionerna på ett nöjesfält och undrat hur allt detta skulle se ut om det var på riktigt? 6 personer dras in i en storm av övernaturliga händelser som hotar att slita deras och staden Pennsylvanias själ i bitar!

I veckan släpptes en första bild från Joe Raffas kommande "6 Degrees of Hell" som ni kan ta er en titt på här.

Med Corey Feldman i huvudrollen har Raffa utlovat nästa års läskigaste film!

"Paranormal Activity 3" -trailer

Då var det dags igen - trailern till den tredje delen i skräcksuccén "Paranormal Activity" är här!

Den tredje delen tar oss tillbaka till systrarna Feathersons barndomstid och utforskar deras första möten med demonerna som de hemsökts av i de två första filmerna för att ta reda på orsaken till att denna förbannelse drabbat dem.

För regin står "Catfish"- regissörerna Henry Joost och Ariel Shulman och manus pennas av Oren Peli och Michael R. Perry. "Paranormal Activity 3" eller "PA3" om man så vill får svensk premiär den 21 oktober!

Så ta nu och stäng dörrar och fönster, skruva upp ljudet, släck ned ljuset och ta en första titt på trailern till "Paranormal Activity 3"!

| 26 juli 2011 12:15 |