Film

Skribent

Alexander Kardelo

5 juni 2015 | 08:00

Veckans 5 hetaste trailers

Se rafflande, nya klipp från några av årets mest spännande filmer.
”The Walk” är Robert Zemeckis nya film. I hisnande 3D får vi följa med upp i skyn när franske Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) försöker gå på lina mellan World Trade Center-tornen. Hur det går får vi se den 2 oktober.


”Everest” är den sanna historien om bergsklättrarna som stöter på oväntade problem på en av jordens farligaste platser. Islänningen Baltasar Kormakur (”Djupet”) regisserar bland annat Josh Brolin och Jake Gyllenhaal. Biopremiär 18 september.


”Macbeth” är Shakespeare-dramat som nu tolkas av Michael Fassbender och Marion Cotillard. Bakom kameran står Justin Kurzel, närmast aktuell med ”Assassin’s Creed” - det känns som spelfilmatiseringen kommer passa honom fint efter att ha sett det här. Premiär på juldagen.


”Z for Zachariah” berättar om en trio som finner varandra efter att jorden gått under. Men kan de lita på varann? Margot Robbie, Chiwetel Ejiofor och Chris Pine i en thriller som väcker mitt intresse. Tyvärr har filmen inget premiärdatum än.


”Mission: Impossible - Rogue Nation” är den femte filmen i en actionserie som bara växer för varje ny del. Här får Tom Cruise hjälp av Rebecca Ferguson när IMF löses upp. Biopremiär 31 juli.


moviezine.se/trailers hittar du alltid de senaste trailersläppen: kolla också in ”Den gode dinosaurien”, ”Suffragette” och ”Cartel Land” som släpptes i veckan!
| 5 juni 2015 08:00 |