Serie

Skribent

Erika Jarhed

16 mars 2023 | 14:25

Långköraren "Våra bästa år" får både en 59:e och 60:e säsong

Medan andra serier lägger ned efter bara en säsong så står serien "Våra bästa år" stadigt. Nu har den förnyats med ytterligare två säsonger.
Den amerikanska såpoperan "Våra bästa år" ("Days of Our Lives") fick sin premiär år 1965. Och än är den inte slut...
 
Variety meddelar nu att serien är förnyad med inte bara en säsong - utan två säsonger. Det innebär att vi i alla fall kommer att få sammanlagt 60 säsonger av kultserien. 
 
Ron Carlivati fortsätter som manusförfattare och Ken Corday, som är son till Ted och Betty Corday som är skaparna bakom serien, är exekutiv producent tillsammans med Albert Alarr.
 
"Våra bästa år" har sänts i närmare 58 år.
 
Serien sändes först på NBC, och blev alltså bolagets längsta dramaserie. I somras flyttades serien över till Peacocks streamingtjänst. I Sverige visas serien nu för tiden på gratis-tjänsten Pluto TV, vilket frustrerade en del fans i somras när flera avsnitt saknades
 
Genom åren har serien nominerats hela 392 gånger för Emmy Awards, vilket har utmynnat i 61 vinster. "Våra bästa år" utspelas i den fiktiva staden Salem och historien kretsar kring de två familjerna Horton och Brady, samt deras vänner och fiender, där vi får följa med dem på en hel del knasigheter.
 
För er som inte har sett "Våra bästa år" tidigare är det bara att börja kolla, du har cirka 14 500 avsnitt framför dig.
| 16 mars 2023 14:25 |