Serie

Skribent

Alexander Kardelo

1 juni 2022 | 09:50

"Våra bästa år"-tittare rasar mot nya streamingtjänsten

Reta aldrig upp en "Våra bästa år"-tittare.
TV-såpan "Våra bästa år" har fler engagerade fans än vad man kanske kan tro. Speciellt när den plötsligt försvinner från ens dagliga rutiner.
 
De senaste veckorna har flera upprörda tittare ventilerat sin besvikelse och ilska i sociala medier, och även hört av sig till oss på MovieZine. Problemen började när långköraren "Våra bästa år" flyttades över från Viafree till den nylanserade gratistjänsten Pluto TV. Saknade avsnitt och en helt annan numrering verkar skapa en del frustration bland trogna tittare och fans:
 
"Vart har alla avsnitt av Våra bästa år tagit vägen?? Nu finns ju bara 20-30 st. På Viafree fanns ju 250 till som man vill se?", kommenterar en användare på Facebook.
 
"På Viafree är det säsong 27 och avsnitt 14331, och på Pluto TV är det säsong 57 och avsnitt 5707. De sista avsnittet på Pluto tv är ett bra tag sedan det gick på Viafree" skriver en annan.
 
"Vi brukar kolla på Våra bästa år och blev sååå besvikna när ni tog över från Viafree. Nu finns ju inte dom avsnitten vi såg på och siffrorna stämmer inte alls. Vi var på avsnitt 14297 och ni har endast säsong 57 och den har vi sett! Varför har ni inte tagit över allt som fanns på Viafree? Så dåligt!" tycker en tittare.
 
"Jag har tittat på Våra bästa År sen start 1965 vill fortsätta titta mer. Men får nu ta en behövlig semester från detta tills Pluto Tv har kommit ifatt" lyder en besviken kommentar.
 

Pluto TV svarar tittarna

 
Pluto TV meddelar oss att en del tekniska problem ska nu vara åtgärdade, och att "Våra bästa år"-avsnitten kommer släppas så som förr på Viafree:
 
"I övergången av "The Days of our Lives" från Viafree till Pluto TV upplevde vi några tekniska problem. Detta ska nu vara åtgärdat för de svenska fansen. Framöver kommer vi följa den tidigare publiceringsstrukturen från Viafree, dvs 5 avsnitt på måndagar. Mellan 27 juni-22 augusti följs ett sommarschema och då kommer 3 nya avsnitt i veckan."
| 1 juni 2022 09:50 |