PODCAST

Skribent

Fabian Nordlander

31 mars 2016 | 16:00

Vad tycker nördarna om "Batman v Superman"?

"Batman v Superman" skördas vid rötterna av kritikerna och en del pubik, men vad tycker fansen och nördarna om årets mest debatterade film?
Man får nog leta länge innan man hittar en mer efterlängtad, upptaggad och analyserad film som “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Folk har haft åsikter sedan Ben Affleck fick rollen som Batman och analyser kommer fortsätta fram till efter filmen kommer ut på Blu-­Ray. 

Men faktum är att filmen inte har mottagits väl av kritiker, den sågades längst fotknölarna av kritikerkåren och startat en hektisk debatt mellan publik och kritiker. Filmen är än så länge en finansiell succé och publiken verkar inte vara avskräckt, men även bland dem debatteras det hårt på social media.

Men vad tycker fanses, nördarna som kan karaktärerna ut och in? Vad känner de som älskar dessa karaktärer mer än sina syskon? 
Det ska våra lokala nördar svara på.



I veckans avsnitt av vår podcast “Nörden & Jag” sätter vi oss och gör en spoiler­full analys och recension av “Batman v Superman: Dawn of Justice”, efter en månad av informativa avsnitt kring Batman och Superman kommer nu finalen. En av Sveriges främsta och största Batman-­fan, jag Fabian går hårt in på vad karaktären är och betyder samt varför han inte är en seriemördare. Viktor pratar om tomma karaktärsskal utan innehåll samt Alexander Luthor Jr. Men saker hyllas även. 
Det finns något för alla, sorg och glädje.

Lyssna och få en informativ recension från nördarnas perspektiv!




Finns även på iTunes & Acast
| 31 mars 2016 16:00 |