Film

Skribent

Alexander Dunerfors

27 juni 2018 | 18:00

Vad ska "Jurassic World 3" handla om?

Regissören Colin Trevorrow berättar vad vi kan vänta oss av uppföljaren. (Varning för spoilers!)
Jag gillade inte "Jurassic World: Fallen Kingdom". Ni som läste min recension vet att jag anser att filmen var korkad, och full av tveksamma val. Jag förstår att många av er ändå såg ett underhållande bioäventyr, och jag har trots allt stora förväntningar på "Jurassic World 3".

Slutscenerna i "Fallen Kingdom" är riktigt lovande, med livsfarliga dinosaurier som sprids över världen - där är en uppföljare att bli taggad på!

I en intervju med io9 berättar Colin Trevorrow vad vi kan vänta oss av trilogins avslutande del:

- Vad är viktigt och vad kommer brisera, när dinosaurier är överallt, hela tiden? Jag tror inte världen kommer acceptera det, det känns inte trovärdigt för mig, för tänk på djur idag: när såg du senast en tiger på gatan? Vi vet att tigrar finns där ute. Men det måste kännas realistiskt, på samma sätt som vi hanterar vilda djur idag.

Regissören bakom första och tredje "Jurassic World"-filmen skriver just nu på nästa kapitel, och han ser stora möjligheter:

- När man kommer till slutet på trilogin ska Claires allra första replik "Ingen imponeras av dinosaurier längre" visa sig vara totalt fel. Det är mitt mål.
 
 
I samma intervju har Trevorrow beklagat sig över trailers som kan ha spoilat vissa slutscener för biopubliken.

Det är just nu inte klart när "Jurassic World 3" får biopremiär. Med tanke på att det gick tre år mellan första och andra filmen, kan vi räkna med sommaren 2021.
 
Vad hoppas ni få se i "Jurassic World 3"?
| 27 juni 2018 18:00 |