EXKLUSIVT

Skribent

MovieZine

24 mars 2017 | 14:35

V som i Valerian - här är svenska postern till Luc Bessons nya

Dane DeHaan och Cara Delevingne har huvudrollerna i "Valerian and the City of a Thousand Planets". På bio 2 augusti.
Sommarens sci-fi-epos har fått en splitterny poster. Med iskall blick ser Valerian och Laureline fram emot äventyr i rymden. Regisserar gör Luc Besson, och för säkerhets skull påminner affischen om några av hans bästa bedrifter på bioduken - som den spännande "Leon" och spektakulära "Det femte elementet".

"Valerian and the City of a Thousand Planets" förlitar sig på en enkel, snygg design som sticker ut bland andra mer bombastiska blockbuster-affischer. Och onsdagen den 29:e mars kommer nya trailern!

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Under det 28:e århundradet, bildar Valerian (Dane DeHaan) och Laureline (Cara Delevingne) ett team specialagenter med ansvar att behålla ordningen i universums mänskliga territorium. På order från försvarsministern ger sig de två ut på ett uppdrag till den makalösa staden Alpha – en ständigt växande metropol där varelser från hela universum i hundratals år har förenats för att dela kunskap, intelligens och kultur med varandra. 

I kärnan av Alpha finns ett mysterium, en mörk kraft som hotar den fredliga tillvaron i de tusen planeternas stad, och Valerian och Laureline måste göra allt för att identifiera det förgörande hotet och inte bara skydda Alpha, utan även garantera universums framtid.

"Valerian" får svensk biopremiär 2 augusti.
| 24 mars 2017 14:35 |