Film

Skribent

Thomas Linnaeus

18 oktober 2022 | 19:01

Uppföljaren till “Twister” närmar sig med stormsteg

Planerna för “Twisters”, uppföljaren till den stormiga katastroffilmen “Twister” fortgår trots att man förlorat sin regissör.
Vi har tidigare rapporterat om att 90-talsklassikern “Twister” med Helen Hunt och Bill Paxton kommer att bli film igen. Filmen, med det underbara namnet “Twisters”, skulle tidigare vara en reboot, men nu rapporterar Deadline att filmen i själva verket blir en uppföljare.
 
I originalet fick vi följa Hunt och Paxton som till vardags är storm chasers. När ovädret kommer till Oklahoma reser paret dit för att försöka sätta upp olika system samtidigt som virvelvindarna jagar dem.
 
Regissören bakom sommarens stora uppföljare “Top Gun: Maverick”, Joseph Kosiniski var tidigare ansluten till projektet men han valde istället att gå vidare med kommande racingfilmen “Formula One” med Brad Pitt. Vem Kosinskis ersättare blir är inte klart i nuläget.
 
Att man vill göra en uppföljare till “Twister” är inte konstigt, då filmen drog in hela 494 miljoner dollar, gentemot en budget på cirka 90 miljoner dollar. Förhoppningsvis kommer Helen Hunt tillbaka till uppföljaren, och då är ryktet att huvudpersonerna från första filmen fått barn och tillsammans är de "Twisters" nya storm chasers.
 
Vem borde regissera “Twisters”?
| 18 oktober 2022 19:01 |