Film

Skribent

Anders Eklöf

19 augusti 2021 | 10:13

Undergången är nära i sista trailern för Marvels "Eternals"

En stjärnspäckad rollista tar över stafettpinnen efter Avengers när en uråldrig fiende hotar mänskligheten, i "Eternals" av Chloé Zhao.
Den 5 november har Marvel-filmen "Eternals" premiär, som introducerar ett gäng odödliga superhjältar som ska ha vakat över jorden i tusentals år. 
 
Filmen regisseras av Oscarsvinnande Chloé Zhao ("Nomadland") och har en rejält stjärnspäckad rollista med namn som Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan, Kit Harington, Richard Madden och Kumail Nanjiani. 
 
Nu har vi fått en sista trailer för filmen, som visar lite var vad handlingen har att erbjuda (nedan kan du även se en ny poster). 
 
 
För den som undrat vad de här mäktiga superhjältarna har hållit hus när alla livsfarliga skurkar och inte minst när Thanos utrotade halva universums befolkning med ett knäpp med fingrarna i "Avengers: Infinity War", får vi veta att de blev beordrade att inte ingripa i mänsklighetens konflikter så länge inte det uråldriga hotet The Deviants är inblandade. 
 
När Avengers lyckades återställa allt liv i universum i "Avengers: Endgame" alstrades så mycket kraft att mänsklighetens äldsta fiende The Deviants väcks till liv igen, vilket gör att Eternals måste samla ihop sig igen för att rädda planeten från undergången. 
 
 
Trailern antyder att "Eternals" är en något mer allvarligare och känslosam Marvel-film, som samtidigt inte sparar på det bombastiska krutet.
 
– Efter de här åren vi har haft, har filmen ett bra budskap i centrum om mänskligheten. Jag har inte sett den färdiga filmen, men jag kan att säga att medmänsklighet och vänlighet är kärnan. Jag hoppas att publiken känner det, säger skådespelaren Angelina Jolie till sajten EW
 
Innan vi får springa till biograferna och bänka oss framför "Eternals" kommer "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" den 3 september, som efter de första förhandsvisningarna verkar lovande
 
Vad tror du om "Eternals"? Vilken Marvel-film ser du fram emot mest just nu? 
 
3c3f52ac8923e76f65bafbe0d5598637 e9h srqvkagzecl
| 19 augusti 2021 10:13 |