Serie

Skribent

Richard Hammar

26 mars 2017 | 14:36

TV-serien ”X-Men: Gifted” har påbörjat sin produktion

Fox är nu i full gång med inspelningen av nya Marvel-serien ”X-Men: Gifted”.
På sistone verkar det som att studion har rullat på relativt bra med deras X-Men-material.
Bortsett från ”X-Men: Apocalypse” så har både ”Logan” och ”Deadpool” varit enorma succéer, men även deras tv-serie ”Legion” har blivit framgångsrik.

Nu hoppas Fox att kunna fortsätta på detta spår med ”X-Men: Gifted”, vars första avsnitt regisseras av Bryan Singer, regissören av ”X-Men”, ”X-Men 2”, ”Days of Future Past” och ”Apocalypse”. ”X-Men: Gifted” kommer att spinnas direkt ur ”X-Men”-filmerna och vara en slags fortsättning.

Tv-serien spelas för närvarande in i Dallas, Texas och har skådespelerskan Amy Acker i en av huvudrollerna. Jamie Chung kommer också spela mutanten Blink, Emma Dumont som Polaris, och Blair Redford som Thunderbird, även andra bekanta X-Men karaktärer kommer dyka upp.

Inte mycket har avslöjats om vad ”X-Men: Gifted” ska handla om än eller om den kommer plockas upp för en hel säsong men det vi vet hittills är:

Karaktären Caitlin Stewart (spelad av Amy Acker) är en kvinna som måste acceptera det faktum att hennes barn är mutanter och att regeringen är ute efter de. Samtidigt får hon kämpa med sin separation från sin man. 



Producenten Lauren Shuler Donner delade den första bilden från inspelningen av den nya serien som ni kan se ovan. Donner har varit producent för X-Men produktionerna ända sen den första filmen för 17 år sedan. Matt Nix ("Burn Notice") står som showrunner för serien.

Läs också när vi rankar X-Men filmerna från bästa till sämsta.

Vad tror ni om "X-Men: Gifted", kan det bli en succé?
| 26 mars 2017 14:36 |