Film

Skribent

Mats Karlsson

29 juli 2018 | 11:00

Trailerpremiär:  Humorgänget sparar inte på krutet i  ”Lyrro - Ut&Invandrarna”

Peter Dalle, Claes Månsson, Suzanne Reuter och resten av gänget är tillbaka på bio den 9 november.
Ända sedan "Yrrol" äntrade biograferna 1994 har fansen skrikit efter en uppföljare och förra sommaren kom äntligen beskedet att en uppföljare skulle spelas in. Nu har första trailern till ”Lyrro - Ut&Invandrarna” släppts.
 
 
”Lyrro - Ut&Invandrarna” kör samma sketchupplägg som första filmen ”Yrrol - En kolossalt genomtänkt film” och enligt den officiella synopsin (som ni kan läsa nedan) kan vi återigen förvänta oss det oväntade:
 
Borta bra men hemma bäst? Nej, det stämmer nog inte riktigt - och har nog aldrig gjort. ”Lyrro” är en sketch-artad film som handlar om att människan har alltid varit på väg. Ibland flyende från något men ofta också sökande efter något annat. Kanske är det bättre någon annanstans, och kanske blir vi också bättre människor om vi får möjligheten att leva på en plats längre bort?
 
Återigen står Peter Dalle för regin, som också har skrivit manus. I rollerna ser vi Suzanne Reuter, Johan Ulveson, Claes Månsson, Björn Gustafsson, Henrik Dorsin, Nour El-Refai och naturligtvis Peter Dalle själv.
 
”Lyrro - Ut&Invandrarna” får biopremiär 9 november.
 
Vad tyckte ni om trailern?
| 29 juli 2018 11:00 |