Film

Skribent

MovieZine

20 juli 2022 | 07:23

Trailerpremiär: Är "Halloween Ends" slutet för Michael Myers?

Jamie Lee Curtis får konfrontera sin plågoande Michael Myers igen - kanske för sista gången...
Ett tidshopp - och ett oväntat slut. Det är vad som utlovas alla skräckfans när ”Halloween Ends” får biopremiär i oktober. David Gordon Greens trilogi, som började med den uppfriskande slashern "Halloween" (2019) och fortsatte med brutala "Halloween Kills" (2021) får i höst sitt avslut, med en titel som hintar om Michael Myers undergång.
 
Handlingen förflyttas från 2018 till nutid, och Jamie Lee Curtis har tidigare sagt att det här blir återigen en väldigt annorlunda film:
 
- Den kommer att göra några väldigt arga. Den kommer att tillfredsställa folk. Folk kommer bli upprörda. Och det blir ett vackert avslut på den här trilogin.
 
Här är den första trailern till filmen där Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) får konfrontera sin gamle plågoande, för allra sista gången.
 
 
I en tidigare intervju har Nick Castle, mannen som spelade den maskerade mördaren i originalfilmen "Alla helgons blodiga natt" (1978) och återvänder för en cameo, sagt att publiken inte är redo för vad som väntar dem:
 
- Det här är slutet på åtminstone Greens version av "Halloween". Det kan bli fler filmer om den här blir en succé. Men jag tycker att vi har en mycket överraskande berättelse och ett avslut för alla. Det är absolut något ni aldrig kunde förutse.
 
"Halloween Ends" får svensk biopremiär den 14 oktober.
| 20 juli 2022 07:23 |