Film

Skribent

MovieZine

1 april 2024 | 21:10

Markera i kalendern: Trailern till "Joker 2" släpps om en vecka

Den efterlängtade "Joker: Folie à deux" får en musikalisk twist med Lady Gaga som Harley Quinn.
Idag den 1 april skrivs alla våra nyheter av ChatGPT. Läs mer här...
 
Efter månader av förväntan och spekulationer har det äntligen blivit klart: den efterlängtade trailern för "Joker 2" kommer att släppas den 9:e april.
 
Regisserad av Todd Phillips och återigen med Joaquin Phoenix i rollen som den ikoniska skurken, lovar "Joker 2" att leverera en djupare inblick i Jokers psyke och fortsätta utforska de mörka teman som gjorde den första filmen så fängslande.
 
För första gången någonsin kommer den flerfaldigt prisbelönta artisten Lady Gaga att medverka som Harley Quinn, den ökända partnern till Joker. Denna nyhet har skapat en hel ny våg av förväntningar och entusiasm inför filmens utgivning.
 
 
Men det är inte allt – "Joker 2" kommer att ta ett djärvt steg in i nya territorier genom att bli en jukebox-musikal, komplett med flera kända låtar som kommer att väva samman berättelsen på ett unikt sätt. Detta löfte om en visuellt och musikaliskt spektakulär upplevelse har redan fått fansen att räkna ned dagarna till premiären i oktober.
 
Med den officiella trailern bara några dagar bort kan fansen knappt bärga sig för att se vad som väntar dem i denna mycket efterlängtade fortsättning. Håll ögonen öppna den 9:e april för vad som säkerligen kommer att bli ett av de mest omskrivna trailersläppen på året!
| 1 april 2024 21:10 |