Trailer

Skribent

Thomas Linnaeus

16 mars 2023 | 12:00

Holy shit! Tyska skräckfilmen blir skitläskig - utspelar sig i bajamaja

“Holy Shit” är skräckkomedin som utspelar sig inne i en udda miljö - en bajamaja som dessutom är ihopkopplad med en tickande bomb.
Äntligen kommer filmen som vi alla väntat på. “Holy Shit” är en tysk skräckkomedi som utspelar sig inne på en bajamaja och nu har en trailer släppts inför den amerikanska premiären.
 
 
Här utforskar den tyska regissören och manusförfattaren Lukas Rinker vad för obehagliga saker som kan hända en kidnappad man. I filmen får vi följa arkitekten Frank (Thomas Niehaus) som plötsligt vaknar upp i ett blått och trångt utrymme - som råkar vara i plast.
 
Det är en bajamaja och Frank är inlåst. Intill bajamajan vi en bomb som börjat ticka och Frank måste ta sig ut till vilket pris som helst. Vem det är som tagit honom till fånga och satt igång bomben visar sig vara någon som även är ute efter hans flickvän.
 
“Holy Shit” får amerikansk premiär den 21 mars på Bloody Discustings egna streamingtjänst Screambox. Sidan ligger bakom “Terrifer”-filmerna, som blivit omtalade för att vara så äckliga att hela biosalonger börjat spy - så vi kan nog ana vilken nivå “Holy Shit” har.
| 16 mars 2023 12:00 |