Film

Skribent

Jakob Åsell

27 januari 2021 | 17:30

Trailer: Spielbergs son debuterar mot Malin Barr i rysaren "Honeydew"

Svenska stjärnskottet Malin Barr och Sawyer Spielberg knackar på fel dörr i trailern till indieskräckfilmen "Honeydew".
Steven Spielbergs son Sawyer tar klivet in framför kameran i rysaren "Honeydew" som har fått sin första trailer. Den febriga skräckfilmen utspelar sig på New Englands landsbygd där Sam (Spielberg) och hans flickvän Rylie (Malin Barr) är på genomresa. Efter att deras bil gått sönder och de kastats ut från sin campingplats tvingas paret söka skydd hos en äldre bonde och hennes märklige son. De inser snart att de nog har knackat på fel dörr.
 
Långfilmsdebuterande regissören Devereux Millburns "Honeydew" beskrivs som "en hallucinogen mardröm till film" och tycks bära ett visst släktskap med genreklassiker som "Motorsågsmassakern" (1974). Döm själva av trailern nedan:
 
 
Sawyer Spielberg delar sin mardrömsupplevelse i filmen med den svenska skådespelerskan Malin Barr ("Skyscraper", "Bull", "Mareld") som berättade om arbetet med filmen när hon gästade MovieZines intervjupodcast "i Hollywood" i höstas.
 
– Sawyer är fantastisk och en väldigt rolig kille. Vi blev jättebra kompisar under inspelningen. Vi spelade in en under månads tid ute i skogen, ofta på natten när det var iskallt. Det var min första huvudroll i en långfilm, så det ska bli väldigt spännande att se hur den blev, sa Barr om inspelningen.
 
Lyssna på hela intervjun med Malin Barr på Acast, Spotify och iTunes, där hon berättar mer om flytten till Los Angeles, om dagar fyllda med auditions och verkligheten bakom kulisserna som skådespelare i USA.
 
"Honeydew" har ännu inget svenskt premiärdatum.
 

Läs även: Svenska skådespelerskan Malin Barr om vägen till Hollywood

| 27 januari 2021 17:30 |