PODCAST

Skribent

Jakob Åsell

13 augusti 2020 | 10:00

Svenska skådespelerskan Malin Barr om vägen till Hollywood

MovieZine träffar det svenska stjärnskottet Malin Barr för att reda ut vad som egentligen krävs för att lyckas som skådespelare i Hollywood.
Skådespelerskan Malin Barr ("Skyscraper", "Bull", "Mareld") gästar MovieZines intervjupodd "i Hollywood" för att berätta om flytten till Los Angeles och om spelreglerna i den amerikanska filmindustrin. I detta, det åttonde avsnittet av podden intervjuar Jakob Åsell den svenska skådespelerskan om det tuffa uppbrottet från dansen och om klyschan att alla servitörer i LA är skådespelare.
 
Dessutom berättar Malin om en vardag där hon gör fyra auditions per dag och om hur det var att spela mot Lena Dunham och Steven Spielbergs son i skräckfilmen "Honeydew". 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Foto: Carl Andersson
 
I intervjuserien "i Hollywood" träffar Jakob Åsell svenska film- och tv-skapare som har sökt lyckan i USA för att prata om framgångar, motgångar och verkligheten bakom kulisserna i drömfabriken. I intervjun reder Malin Barr ut skillnaden mellan New York- och Los Angeles-baserade skådespelare och om rollen i den svenska skärgårds-rysaren "Mareld".
 
Avsnittet hittar ni på Acast, iTunes och Spotify. Ni kan även lyssna här nedan.
 

 

 

Läs även: ”Klippning är ett jävligt bra sätt att lära sig göra film”

| 13 augusti 2020 10:00 |