TRailer

Skribent

Alexander Kardelo

12 mars 2023 | 17:00

Se trailern till "Rebel" - känsloladdad krigsaction på bio i vår

Nu släpps den svenska trailern till "Bad Boys for Life"-regissörernas oförglömliga nya film.
Adil El Arbi och Bilalla Fallah är de marockanska polarna som började göra grymma filmer i hemlandet Belgien. När de sedan upptäcktes av Hollywood bjöd de på en fartfylld actionkomedi i "Bad Boys for Life" med Will Smith och Martin Lawrence. Senaste året har de kanske mest uppmärksammats för "Batgirl", superhjältefilmen som plötsligt skrotades av Warner Bros.
 
Att de är två filmskapare värda att hålla ögonen på, det råder det ingen tvekan om. Och nu kan vi presentera den svenska trailern för deras senaste film, "Rebel". Här handlar det om en ung belgisk kille som åker ut i krig, i tron om att han strider för rätt sida.
 
 
Jag fick möjligheten att se "Rebel" redan vid premiären på Cannes Film Festival förra året. Betyget här på MovieZine blev en solklar femma, för ett "explosiv, mäktig och gripande krigsdrama" (läs recensionen här!).
 
Filmen har också visats på Stockholms filmfestival, men missade du den så dröjer det inte länge innan den ordinarie biopremiären. 21 april är det dags att upptäcka en av årets bästa filmer.
| 12 mars 2023 17:00 |