Serie

Skribent

Alexander Kardelo

18 oktober 2022 | 15:25

Trailer: Krossade hjärtan i "Young Royals" säsong 2

Kommer Simon och Ville hitta tillbaka till varandra? En känsloladdad ny säsong av "Young Royals" släpps den 1 november.
"Vad kommer hända med oss?"
 
Simon och Vilhelm har glidit ifrån varann efter händelserna i säsongsfinalen i "Young Royals". En läckt sexvideo har satt käppar i hjulet i en redan ansträngd relation, som måste hållas hemlig då hovets och hela Sveriges ögon är på kronprins Vilhelm.
 
I den andra säsongen fortsätter kärleksdramat och frågan är om Ville och Simon lyckas hitta tillbaka till varandra? Kolla in den nya trailern här:
 
 
Skådespelaren Edvin Ryding berättar för MovieZine att hemligheter är grundtemat i den andra säsongen:
 
- Vad händer när man håller hemligheter från nära och kära? Varför håller man hemligheter? Vad händer när man går emot det?
 
- I den här säsongen har alla karaktärer mer individuella motivationer. För Vilhelm handlar det om att försöka få kontrollen över sitt liv. Han bär på sina känslor, han vill få tillbaka Simon men också hämnas på sin syssling August. Vi undersöker vad det gör med honom, och med hans relation runt omkring honom.
 
Large 8e5cbf4ed7200084472d3881a3e07372 yr 202 unit 00038 johan paulin
 
För Omar Rudbergs Simon uppstår frågan om han ska försöka ge Ville en ny chans, eller gå vidare:
 
- När det kommer till Simon försöker han jobba för det han tycker är kul och brinner för. Han vill ta hand om sig mer. Sitt hjärta och sitt välmående. Men det blir svårt när det är mycket känslor inblandade. Att säga nej till något man vill säga ja till kan vara väldigt svårt.
 

Se nya bilder från "Young Royals" säsong 2:

 
Large 8e5cbf4ed7200084472d3881a3e07372 yr 202 unit 00072 johan paulin
 

"Young Royals" säsong 2 - premiär 1 november

 
Ett jullov har passerat och prins Wilhelm och resten av hans klasskamrater är tillbaka på Hillerska. Simon försöker gå vidare och finna sin egen väg. August brottas med dåligt samvete och vill bli förlåten. Felice står äntligen upp för sig själv, medan Sara slits mellan gamla lojaliteter och nya vänner. När Wilhelm försöker hämnas på August och vinna tillbaka Simons tillit skapar han nya problem för kungahuset som hotar att rucka hela statsskicket…
 
Netflix släpper andra säsongen av "Young Royals" den 1 november.
| 18 oktober 2022 15:25 |