Spel

Skribent

Vanja Tomin

9 december 2022 | 13:00

Ny trailer för "Death Stranding 2" ger oss en smak av undergången

Under gårdagens The Game Awards fick vi en ny trailer och en inblick av vad vi kan förvänta oss.
Efter många månaders rykten och osäker information på sociala medier har vi äntligen fått en trailer för kommande "Death Stranding 2". 
 
Kojima Productions nästa spel, "Death Stranding 2", avslöjades officiellt igår på The Game Awards 2022 av spelstudiogrundaren Hideo Kojima. Det första spelet "Death Stranding" nominerades till årets spel 2019 men vann inte.
 
 
I "Death Stranding 2" återkommer flera tidigare karaktärer, inklusive Norman Reedus (The Walking Dead) och Léa Seydoux som även var med i första spelet. Även Elle Fanning, som det tidigare i år spekulerats om, ska medverka i uppföljaren.
 
 
- Jag skrev historien före pandemin, men efter att ha upplevt pandemin skrev jag om det hela från grunden. Jag ville inte heller förutspå någon mer framtid, så jag skrev om det, svarar spelskaparen på frågan om huruvida COVID-19-pandemin påverkade berättelsen till "Death Stranding 2".
 
Vi vet ännu inte den exakta handlingen kring "Death Stranding 2" men utifrån trailer verkar det ha samma dystra postapokalyptiska känsla som föregångaren. 
 
Kolla in den nya trailern här nedan.
 
 
Hideo Kojima meddelade också att han jobbar på ett annat spel, som han säger är ett "experiment". 
 
Släppdatum är än så länge okänt, det vi vet är att "Death Stranding 2" kommer bli exklusivt till Playstation 5.
 
Vad tycker du om den nya trailer för "Death Stranding 2"?
| 9 december 2022 13:00 |