Spel

Skribent

Anders Eklöf

16 september 2022 | 09:00

Spelar Elle Fanning huvudrollen i nästa spel av Hideo Kojima?

Kan det vara skådespelaren Elle Fanning som döljer sig bakom den mystiska bilden?
Det bekräftades tidigare i år att spelskaparen Hideo Kojima ("Metal Gear Solid", "Death Stranding") och hans Kojima Productions håller på med ett spel exklusivt till Xbox-konsolerna - som ryktas vara ett skräckspel.
 
Nu har Kojima Productions lagt upp en bild på sin hemsida, där vi ser en siluett av en kvinna med blont hår med texten "WHO AM I?", samt en märklig symbol. Frågan som ställs kan helt klart syfta på att vi ska gissa vilken känd skådespelare som är med i hans nästa spel, då vi såg namn som Norman Reedus, Mads Mikkelsen och Léa Seydoux i "Death Stranding".
 
 
Angående "WHO AM I?" ryktas det om att skådespelaren som gömmer sig i skuggorna är Elle Fanning, som är känd från filmer och serier som "Maleficent", "The Great" och "The Neon Demon".
 
Den sistnämnda är regisserad av Nicolas Winding Refn, som är vän med Hideo Kojima och spelar en roll i spelet "Death Stranding" - så det är inte en helt galen gissning.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
 
Det här är långt ifrån första gången som Kojima sysslar med kreativ marknadsföring för sina spel. Innan spelet "Metal Gear Solid V: The Phantom Pain" avslöjades visades en trailer för ett spel av en påhittad studio med en regissör med det svenska namnet Joakim Mogren.
 
Senare släpptes det välkända demot "P.T" (står för Playable Teaser), som visade sig vara marknadsföring för ett kommande "Silent Hill"-spel av Hideo Kojima och Guillermo del Toro, som dock lades ner.
 
För tillfället pågår spelmässan Tokyo Game Show i Japan, men Kojima Productions har dessvärre gått ut med att de inte är redo att visa deras nästa spel där.
 
Vad tror du att nästa spel handlar om? Tror du att det kan vara Elle Fanning?
| 16 september 2022 09:00 |