Spel

Skribent

Vanja Tomin

7 juni 2022 | 21:00

Rykten om att Hideo Kojima arbetar med nya skräckspelet "Overdose"

Hideo Kojimas nästa spelprojekt ryktas vara ett skräckspel titulerat "Overdose".
För ett par veckor sen rapporterade vi att Hideo Kojima redan jobbar hårt på "Death Stranding 2". Denna information kom från Sam Bridges-skådespelaren Norman Reedus. Men nu verkar det som att Hideo Kojima också arbetar på ett nytt skräckspel med "Death Stranding"-skådespelerskan Margaret Qualley i huvudrollen.
 
Tom Henderson, en en känd insider inom videospelsindustrin, fick reda på materialet som innehåller Margaret Quelley, skådespelerskan som porträtterar Mama i "Death Stranding". Materialet visar Margaret Qualley i en blå klänning som går nerför en mörk korridor medan hon håller i en ficklampa. Spelet presenteras i tredjeperson, men förstaperson nämns som en möjlighet. Den korta teasern avslutas med en "jump scare" och, ett "GAMEOVER"-meddelande och till sist spelets namn: "Overdose ... ett Hideo Kojima-spel."
 
 
Enligt rykten från insidern Jeff Grubb, har Hideo Kojima varit i samtal med Xbox för att företaget ska publicera sitt nästa spel och det verkar det som att något sannolikt kommer att tillkännages snart. Och förra veckan dök en bild upp av Hideo Kojima i ett zoomsamtal med skaparen av Summer Games Fest, Geoff Keighley.
 
 
Large 1f5685663ff534d70427885df17d0616 death stranding
 
Möjligtvis kan vi få information både om kommande "Overdose" och "Death Stranding 2" ganska snart under Summer Game Fest den 9 juni. Eller kanske inte, då Geoff Keighley har sagt tidigare att Summer Game Fest kommer "i första hand fokusera på saker som är tillkännagivna och där lägga till mer material". Geoff Keighley har bett oss fans att dämpa våra förväntningar.
 
Geoff Keighley säger: "Vad jag kan säga är att många av de spel vi kommer att visa är redan tillkännagivna, men vi kommer att visa nytt innehåll. Vi gör några bra saker, men sänk definitivt förväntningarna när det gäller de stora stora nyheterna som ni förväntar er."
 
Vilket spel från Hideo Kojima är ditt favoritspel?
| 7 juni 2022 21:00 |