Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 augusti 2019 | 16:25

Tom Hiddleston öppnar upp lite mer om nya "Loki"-serien

Många håller den kommande "Loki"-serien från Disney+ som en av den nya streamingtjänstens mest efterlängtade. Spoilervarning för "Avengers: Endgame".
Tom Hiddleston har axlat rollen som Thors (inledningsvis) skurkaktiga brorsa Loki i Marvel-filmerna sedan 2011. Många Marvel-fans håller Loki som den bästa skurken vi fått under samtliga av det utökade Marvel-univserumets filmer, vilket därför gjorde många särskilt glada över nyheten att Hiddleston fått en egen "Loki"-serie på Disney+, med premiär under våren 2021.
 
I en intervju med MTV News (nedan) har Hiddleston för första gången öppnat upp lite mer om den nya "Loki"-serien, som han fick veta att han skulle få skapa redan innan "Avengers: Infinity War" släpptes under våren 2018. 
 
- Jag känner den här karaktären nu. Jag tror att publiken känner honom också. Och att spela honom, på rätt sätt, men med nya utmaningar som kommer att påverka honom på olika sätt, är det mest spännande. Han har sina väldigt specifika färdigheter. Hans intelligens, hans förrädiska sida, rackartygen och hans magi, och att få se allt det användas mot lite tyngre motstånd.
 
 
 
Tidigare har vi fått veta att vi kommer att få följa Loki som en bluffmakande shape-shifter, när han dyker upp vid olika historiskt viktiga tidpunkter genom mänsklighetens existens - med ett oväntat inflytande på händelserna. I en första bild från serien har vi redan kunnat se att han kommer att dyka upp under 1970-talet.
 
Med tanke på att vi inte kommer att få följa den "snällare" versionen av Loki, som offrar sig i kampen mot Thanos, utan den som snor Space-stenen i en alternativ tidslinje under "Avengers: Endgame" kommer han sannolikt inledningsvis fortfarande vara mer skurkaktigt lagd. Det kan däremot bli väldigt intressant att se hur mycket karaktären hinner att utvecklas tillsammans med Hiddleston under de sex timmarna (fördelat på sex avsnitt) som den första säsongen av "Loki" kommer att bestå av.
 

Läs också: Här är filmerna och tv-serierna i Marvels Fas 4

 
Hur peppad är du på att få se "Loki" som huvudperson i sin egen serie? Kommentera gärnan nedan!
| 15 augusti 2019 16:25 |