Serie

Skribent

Robin Andersson

10 juni 2019 | 09:10

Första bilden från tv-serien "Loki" hintar om tidsresande

70-talet kommer aldrig bli sig likt igen.
Vi rapporterade i september förra året att Tom Hiddlestons Loki skulle få en egen tv-serie, och nu har vi fått vår första lilla inblick i hur serien kommer att se ut. Disney hade ett möte i april med investerare angående sina framtida projekt, och detaljerna och bilderna kring mötet har varit begränsat till endast besökarna. Fram till nu.
 
Disney släppte flera bilder, men framför allt släppte de en bild på när Kevin Feige, chefen över Marvels filmuniversum, står framför en bild från "Loki"-serien. På bilden ser vi den lömska guden strosa mot kameran med en "Hajen"-logga bakom sig, vilket teasar om att han kommer att glida runt i 1975, året då "Hajen" släpptes. Detta bekräftar de tidigare ryktena om att "Loki" kommer att dyka upp under historiskt viktiga ögonblick och därmed använda sig av tidsresande.
 
 
Disney verkar inte ha några planer på att sakta ner med sitt Marveluniversum efter "Avengers: Endgame". Förutom "Loki" kommer vi även att få se "WandaVision" och "The Falcon and Winter Soldier" anlända till streamingtjänsten.
 
Disney+ har premiär i USA 12 november 2019, och någon gång under 2020 i Sverige.
| 10 juni 2019 09:10 |