Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 februari 2019 | 09:30

Sugen på Tom Hiddlestons "Loki" som en ond version av "Forrest Gump"?

Disney+ har en hel del intressanta nya serier på gång - och "Loki" verkar helt klart vara värd att vänta på.
THR har under natten avslöjat de första detaljerna kring Marvel Studios kommande tv-serie om Tom Hiddlestons gudomligt busiga "Loki"-karaktär, som kommer att släppas exklusivt på den nya streamingtjänsten Disney+.
 
Disney+ har en rad kommande serier på gång till sin streamingtjänst, som ska lanseras någon gång under 2019. Star Wars-serien "The Mandalorian" antas finnas färdig lagom till lanseringen, men även en prequelserie om Diego Lunas karaktär i "Rogue One" kommer att låta oss dyka ner ännu mer i Star Wars-universumet. På Marvel-sidan har de en "Loki"-serie, en "The Vision and Scarlet Witch"-serie samt en serie om "Falcon and Winter Soldier" på gång.
 
Gällande "Loki"-serien fick vi under natten veta att "Rick and Morty"-manusförfattaren Michael Waldron nu är klar som seriens showrunner. Enligt THR kommer vi att få följa Loki som en bluffmakande shape-shifter, när han dyker upp vid olika historiskt viktiga tidpunkter genom mänsklighetens existens - med ett oväntat inflytande på händelserna.
 
 
Loki inledde sin tid i Marvel-filmerna som skurk, och eftersom den kommande serien verkar utspela sig långt före dessa, låter det med andra ord som att vi kan vänta oss en slags ondare version av "Forrest Gump" och "Timeless". Vilket med tanke på Tom Hiddelstons underhållande skådespel i Loki-rollen kan bli riktigt roligt att få ta del av.
 
Vad tycker du om premissen för den kommande "Loki"-serien? Kommentera gärna nedan!
| 16 februari 2019 09:30 |