Film

Skribent

Alexander Dunerfors

19 oktober 2016 | 13:00

Tom Cruise planerar ett galet stunt för ”Mission: Impossible 6”

”Jag har tränat inför det i ett par år nu.”
Det är svårt att tänka sig en annan skådespelare som med lika stort leende kastar sig mellan actionrollerna och hela tiden vill pressa sig själv.

Tom Cruise, till helgen bioaktuell med ”Jack Reacher: Never Go Back”, tittar redan framåt mot en annan uppföljare. I en intervju från röda mattan berättar han att all fokus just nu ligger på sjätte ”Mission: Impossible”.

- Jag kan säga att… det kommer att bli vilt. Jag har tänkt på något som jag har velat göra länge. Storyn har utrymme för något, som jag har tränat inför i ett par år nu för att kunna göra. Får vi till det rätt kommer det bli riktigt kul för publiken.

Cruise fortsätter:

- Vi letar efter inspelningsplatser. Det hänger på vem som låter oss stänga ner några gator och göra galna saker. 


Tompa skapade rubriker när han förra året lät agent Ethan Hunt hänga utanför ett flygplan i luften. Chris McQuarries ”Mission: Impossible - Rogue Nation” nådde inte riktigt upp till att bli den mest framgångsrika filmen i serien, men regissören har fått fortsatt förtroende att ta hand om även nästa del.

Redan 2017 kommer ett par nya äventyr med Cruise i huvudrollen. Till sommaren kan vi se fram emot både fantasy i Alex Kurtzmans reboot av ”The Mummy”, och en ny Doug Liman-thriller kallad ”American Made”
| 19 oktober 2016 13:00 |