Film

Skribent

Jakob Åsell

13 september 2020 | 20:20

Tiktok-stjärna klar för remake av “She’s All That”

Addison Rae Easterling spelar huvudrollen i nyversionen av den populära tonårsfilmen från 1999.
Drygt tjugo år efter originalfilmens premiär vankas en nyversion av tonårsklassikern "She's All That" (1999) – denna gång med en twist. “He’s All That” beskrivs som en könsomkastad remake på Miramax romantiska komedi om high school-hunken som slår vad om att han kan förvandla en töntig tjej till skolbalens drottning.
 
Variety rapporterar nu att Tiktok-stjärnan Addison Rae Easterling har fått huvudrollen i filmen, som likt originalet är en modern uppdateringen av George Bernard Shaws “Pygmalion” (som även inspirerade “My Fair Lady”). 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Addison Rae Easterling
 
"She's All That" kretsar kring den populäre high school-sportkillen Zack Zack Siler (Freddie Prinze Jr.) som, efter att ha blivit dumpad av sin flickvän Taylor (Jodi Lyn O’Keefe) går med på ett vad för att rädda sitt rykte - att på sex veckor förvandla vilken tjej som helst till skolbalens drottning. Valet faller på den konstintresserade Laney (Rachael Leigh Cook), en grå och mesig idealist som inte har mycket till övers för vare sig coola killar som Zack eller skolbaler.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Rachael Leigh Cook i "She's All That" (1999)
 
Originalfilmen fick blandade recensioner när det begav sig men nådde en viss kultstatus hos sin målgrupp. I rollistan hittas namn som Kieran Culkin, Anna Paquin, Usher, Gabrielle Union och en ung Paul Walker. 19-åringen Easterling, som har 60 miljoner följare på Tiktok, kommer att ta över Prinze Jrs. huvudroll i remaken där en influencer ger sig på att förvandla en nördig kille till skolbalens kung.
 
Manusförfattaren R. Lee Fleming, som även skrev originalet, ligger bakom remaken medan Mark Waters (“Mean Girls”, “Freaky Friday”) väntas sitta i registolen.
 

Läs även: Här är filmklassikerna som visas på bio i höst & vinter

| 13 september 2020 20:20 |