Film

Skribent

Alexander Dunerfors

16 augusti 2013 | 20:01

Tiden är knapp för "Snabba Cash"-remake

Warner Bros måste dra igång "Easy Money" inom ett år för att inte förlora rättigheterna.

Redan våren 2010 pratades det för första gången om en amerikansk version av "Snabba Cash". Warner Bros hade rättigheterna och Zac Efron var sugen på att axla huvudrollen, som i originalfilmen spelas av Joel Kinnaman. Sedan dess har det varit oroväckande tyst, och snart kan det vara för sent.

- "Easy Money" är tyvärr fortfarande under utveckling hos dem, och väntar på grönt ljus. Det kan ske över en natt, och det kan också ta jättelång tid. Nu sålde vi rättigheterna bara under en begränsad tid, så deras option börjar gå ut, berättar filmernas producent Fredrik Wikström Nicastro för MovieZine.se.

Warner Bros har drygt ett år på sig att bestämma sig, sedan kommer rättigheterna tillbaka till svenska produktionsbolaget Tre Vänner.

Därefter är de inte främmande för att leta efter en annan partner, och en ny huvudrollsinnehavare.

- Jag är säker på att vi kommer se en remake, och att det kommer bli en jättebra film i amerikansk version. Vi har ett manus av Noah Oppenheim ("The Maze Runner", reds.anm) som helt utspelar sig i New York. Det gäller ju att man gör det till en tillräckligt annorlunda film, säger Fredrik Wikström Nicastro.

En längre intervju kring kommande "Snabba Cash - Livet deluxe" kommer under helgen.

| 16 augusti 2013 20:01 |