Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 januari 2021 | 14:15

"The Witcher"-prequelserien har hittat sin första skådespelare

Den nya Netflixserien "The Witcher: Blood Origin" kommer att utspela sig 1200 år före händelserna i originalserien.
Deadline rapporterar att Netflix har hittat sin första skådespelare till den kommande prequelserien "The Witcher: Blood Origin". Jodie Turner-Smith, framför allt känd från "Nightflyers" och "Queen & Slim", är klar för rollen som Éile - en elitkrigare som även välsignats med en gudinnas röst.
 
Efter att ha lämnat sin klan och positionen som drottningens vakt, för att följa sitt hjärta som musiker, så tvingas Éile tillbaka in i sitt gamla svärdsvingande liv när hon på grund av olika omständigheter ger sig ut på jakt efter hämnd och återupprättelse.
 
 
Jodie Turner-Smith i "Nightflyers".
 
Det är inte jättemycket som är känt kring handlingen i övrigt i "The Witcher: Blood Origin", men Netflix har tidigare beskrivit sin kommande prequelserie såhär:
 
"1200 år innan Geralt of Rivia, när världarna med monster, människor och alver slogs samman till en - och den första Witchern blev till. Vi presenterar "The Witcher: Blood Origin", en live-action "The Witcher"-spinoff i sex delar från Declan de Barra och Lauren Schmidt Hissrich."
 
Vi lär däremot få veta en hel del mer innan det börjar bli dags för premiär. Netflix har även en animerad spinoff-film på gång, "The Witcher: Nightmare of the Wolf". Långfilmen kommer att handla om Geralts mentor Vesemir, en karaktär som kommer att spelas av Kim Bodnia i den nya säsongen av originalserien. Den andra säsongen av "The Witcher" har en förväntad premiär någon gång under 2021, i samband med den lär vi sannolikt även få veta mer om när vi kan förvänta oss att få ta del av prequelserien.
 

Läs också: "The Witcher" släpper första bilderna ur säsong 2

 
Kommer du att ge prequelserien till "The Witcher" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 26 januari 2021 14:15 |