Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 maj 2018 | 23:15

"The Walking Dead" tappar en av sina största karaktärer nästa säsong

Vi vet inte exakt under vilka omständigheter avhoppet kommer att ske. Men för den spoilerkänslige som inte vill veta vem det gäller: Spoilervarning.
Vi har tidigare rapporterat att Lauren Cohans, som spelar Maggie, framtid i "The Walking Dead" har varit hotad på grund av att AMC inte ville matcha hennes lön med Andrew Lincoln och Norman Reedus. Cohans framtid hos AMC verkar dock fortsatt vara säker, vilket hon själv bekräftade för en tid sedan.
 
Collider avslöjar något chockartat idag att vi under den nionde säsongen av "The Walking Dead" istället kommer att få ta farväl av Andrew Lincoln och hans Rick Grimes. Rick är den karaktär som vi har följt från det allra första avsnittet, inför den nionde säsongen är han efter Carls död och Morgans hopp till "Fear the Walking Dead" den ende karaktären kvar från pilotavsnittet.
 
 
Det framgår inte i Colliders rapportering hur Rick slutligen kommer att få lämna serien. Om han möjligtvis också hoppar över till "Fear the Walking Dead" (eller någon ny spinoff?) eller om han får möta sin sons öde - återstår därför fortfarande att se.
 
Vad tycker du om att, förutsatt att Colliders uppgifter stämmer, vi efter den nionde säsongen inte kommer att få följa Rick i "The Walking Dead" något mer? Kommentera gärna nedan!
| 29 maj 2018 23:15 |