Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 april 2018 | 21:30

Lauren Cohan bekräftar att hon kommer tillbaka till "The Walking Dead"

De långa förhandlingarna, som nästan fick oss att tappa en av seriens favoritkaraktärer, kring Lauren Cohans nya kontrakt verkar äntligen vara över.
AMC var tvungen att förhandla om de flesta av sina huvudkaraktärers kontrakt inför den nionde säsongen av "The Walking Dead". De allra flesta har varit officiellt klara för nästa säsong sedan länge.
 
Men inte Lauren Cohan, som spelar Maggie 'The Widow' Greene - en av seriens viktigaste och mest omtyckta karaktärer. Problemet har varit att hon har velat matcha sin lön med Andrew Lincoln och Norman Reedus, som spelar Rick och Daryl i serien.
 
Något AMC inte har velat gå med på, till både fansens och andra ur castens missnöje. Istället för att rätta in sig i ledet valde Cohan att skriva på ett kontrakt för ett pilotavsnitt i en ny tv-serie, med henne själv i huvudrollen.
 
 
När säsongsfinalen sändes för drygt en vecka sedan hade de fortfarande inte förhandlat färdigt, och det verkade som om "The Walking Dead" kanske skulle få klara sig utan Maggie framöver. Men. Under en intervju med EW från tidigare idag, kom äntligen glädjebeskedet.
 
- Jag kommer tillbaka, det finns fortfarande mycket mer av Maggies berättelse att berätta. Vi är inte tillåtna att berätta något om vad som kommer härnäst, men det är bra.
 

Läs också: Jenna Elfman: "Jag hade lite förutfattade meningar om zombie-genren"

 
Vad tycker du om Cohan och hennes karaktär i "The Walking Dead" - förtjänar hon samma lön som Lincoln och Reedus? Kommentera gärna nedan!
| 25 april 2018 21:30 |