Trailer

Skribent

Jonatan Blomberg

23 april 2020 | 15:55

"The Mandalorian"-dokumentären är ett måste för alla Star Wars-nördar

"Disney Gallery: The Mandalorian" verkar låta Star Wars-fansen få en ordentlig och givande inblick från produktionen av "The Mandalorian".
Igår rapporterade vi om att ännu en live action-serie ur Star Wars utökade universum, från medskaparen av "Russian Doll", har fått grönt ljus. Disney har sedan tidigare även bekräftat att de kommer ha ett avsevärt större fokus på nya Star Wars-serier framöver, med bland annat en Obi-Wan Kenobe-serie och en prequel till "Rogue One" med Diego Luna och Stellan Skarsgård. 
 
Men inte nog med det. Häromveckan avsöljades det att Disney kommer att släppa en dokumentärserie, i åtta delar, om skapandet av den första säsongen av "The Mandalorian" - och nu har man släppt en första trailer inför premiären av den nya serien. För den som gillar att nörda loss kring Star Wars så ser dokumentären verkligen ut att kunna leverera.
 
 
Premiären är satt till den 4 maj (den officiella Star Wars-dagen) och serien kommer att släppas direkt till Disney+, som för oss svenskar tyvärr innebär en något längre väntan då streamingtjänsten ännu inte har lanserats här. Disney+ förväntas släppas "någon gång under sommaren" här i Norden.
 

Läs också: Så mycket kan Disney+ kosta i Sverige

 
Kommer du att ge "Disney Gallery: The Mandalorian" en chans när Disney+ släpps i Sverige? Kommentera gärna nedan!
| 23 april 2020 15:55 |