Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 april 2020 | 20:30

"The Mandalorian"-dokumentär tar oss med in bakom kulisserna

Den nya dokumentärserien "Disney Gallery: The Mandalorian" kommer att ta oss bakom kulisserna av den populära Star Wars-serien.
"The Mandalorian" har visserligen inte haft premiär här i Sverige ännu, eftersom vi skandinaver fortfarande går omkring och väntar på lanseringen av Disney+. Men ingen har väl missat hur "Baby Yoda" och "The Mandalorian" tog populärkultur-världen med storm i slutet av 2019? Enligt CB kommer vi snart troligtvis veta mer exakt hur Baby Yoda blev till.
 
Den fjärde maj, den internationella Star Wars-dagen ("May 4th"), kommer vi att få följa Jon Favreau med in bakom kulisserna av skapandet av den första "The Mandalorian"-säsongen. HBO gjorde en liknande dokumentär kring skapandet av den sista säsongen av "Game of Thrones" och Netflix gjorde det samma kring "The Dark Crystal: Age of Resistance".
 
Med tanke på att man använde sig av många praktiska effekter och lär bjuda på en hel del annat Star Wars-nörderi, så lär många Star Wars-fans uppskatta inblicken. Den nya serien kommer att bestå av totalt åtta avsnitt. "Disney Gallery: The Mandalorian" kommer att släppas direkt på Disney+, vilket innebär att vi svenskar tyvärr får fortsätta vänta tills streamingtjänsten lanseras här under sommaren.
 

Läs också: Disney+ har redan 50 miljoner betalande kunder

 
Kommer du att ge "Disney Gallery: The Mandalorian" en chans i sommar? Kommentera gärna nedan!
| 15 april 2020 20:30 |