Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 april 2017 | 19:45

”The Man from U.N.C.L.E.” kan få uppföljare

Efter lite tjat från Armie Hammer är ett nytt manus på väg.
Guy Ritchies actionfyllda agenthyllning ”The Man from U.N.C.L.E.” gick kanske inte till filmhistorien som 2015 års mest minnesvärda, men det finns ändå en hel del fans som väntar på mer.

Enligt Armie Hammer, som spelade en av huvudrollerna mot Henry Cavill och Alicia Vikander, får han ofta frågan om det blir en tvåa. Till slut tröttnade han och ringde några samtal:

- Jag ringde Lionel Wigram, producenten som också skrev manus tillsammans med Guy, och jag frågade: ”Vad händer? Jag blir tillfrågad jämt. Kan inte du bara skriva en uppföljare?” Och han sa: ”Vet du vad? Fuck it, jag gör det. Visst. Jag skriver en uppföljare.” Jag sa att om han skriver den så är jag säker på att vi kan få den gjord, vem vet? säger han till Slashfilm.

Jag är inte alls lika säker på att det ”bara” är att slänga ihop en ny film. ”The Man from U.N.C.L.E.” var visserligen kompetent och snygg underhållning, som lade lite för mycket hopp vid att folk skulle känna igen titeln. 50 år efter att serien sändes lockar den inte riktigt publik på samma sätt.

Filmen kostade 75 miljoner dollar att spela in, och tjänade ihop 110 miljoner världen över, vilket tyvärr klassar den som en flopp. Men engagerade fans har å andra sidan kunnat skapa mirakel förr, så vi får se om det här påstådda manuset leder nånvart.
 

Läs också: 6 uppföljare vi faktiskt vill se (men aldrig kommer få)


Hade ni velat se en uppföljare till ”The Man from U.N.C.L.E.”? Kommentera nedan.
| 17 april 2017 19:45 |