Serie

Skribent

Tobias Andersson

24 februari 2023 | 18:30

Aj, aj... pinsam blunder i ”The Last of Us”

Joel och Ellie får visst en hel del ofrivilligt besök av filmteamet ute i vildmarken. Denna gång är det en mänsklig hand som befinner sig på fel ställe.
Ännu ett litet lustigt inslag har letat sig in i Joel och Ellies postapokalyptiska äventyr. Crew-folk som egentligen ska hålla sig bakom kameran har inte förblivit just bakom den...
 
I det sjätte avsnittet har vi en fadäs som involverar Ellie, hästen Schimmer och något så egendomligt som en hand som gömmer sig i en lada. Twitter-användaren @rejectedhannah har visst varit väldigt uppmärksam när hon gluttade på det senaste avsnittet, för att om du så mycket som blinkar riskerar du att missa misstaget. Kolla in klippet nedan.
 
 
Kunde du se tabben? Om inte så kika igen och lägg blicken under hästens hals.
 
Oturligt nog är detta inte den första blundern som vi sett i avsnitt sex. Tidigare i dagarna har en annan Twitter-användare sett att Joel och Ellie inte var särskilt ensamma ute i den snöiga ödemarken då filmteamet uppenbarade sig på helt fel ställe.
 
 
Det är ett stort projekt att göra film och produktioner blir inte alltid helt felfria, att hålla reda på all rekvisita och att alla i teamet befinner sig på rätt positioner när kameran rullar är nog inte det lättaste. I till exempel "Game of Thrones" dök en kaffemugg upp på ett ställe där den inte skulle vara.
 
Vilka film-tabbar tycker du har varit de mest pinsammaste?
| 24 februari 2023 18:30 |