Serie

Skribent

MovieZine

10 januari 2022 | 16:55

"The Boys" är tillbaka med säsong 3 i sommar

Amazons succéserie släpper lös superhjältarna på nytt den 3 juni. Här är teasern.
Amazon Prime Videos succéserie "The Boys" kommer tillbaka med en tredje säsong i sommar. En kort teaser som släpptes under helgen presenterar premiärdatumet: 3 juni. Då släpps de tre första avsnitten av totalt åtta. Nya avsnitt landar sen varje fredag, fram till den stora finalen 8 juli.

"The Boys" är en härlig och våldsam tolkning av superhjältegenren, och följer superteamet The Seven - som är populära som kändisar, mäktiga som politiker och helt jävla korrupta. En grupp vigilantes som kallar sig The Boys bildas för att avslöja sanningen om företaget som styr The Seven och stoppa dem, en gång för alla.
 
 
I rollerna ser vi bland andra Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso och Chace Crawford. Två nya karaktärer vi kommer få lära känna är Crimson Countess (spelad av Laurie Holden) och Soldier Boy (spelad av Jensen Ackles).
 
I slutet av förra året fick vi också en första titt på den animerade "The Boys"-spinoffen "Diabolical" som även den släpps någon gång under 2022.
| 10 januari 2022 16:55 |