Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 december 2021 | 18:05

Klipp: "The Boys" får en diaboliskt tecknad spinoffserie

"Diabolical" kommer att utspela sig i samma universum som "The Boys" men bestå av åtta animerade och fristående avsnitt.
"The Boys"-fansen längtar givetvis fortfarande efter premiären av den tredje säsongen av den populära och blodiga superhjälteserien, men vi går åtminstone mot en allt ljusare framtid. Amazon Prime Video har nämligen precis bekräftat att man lagt en beställning på ännu en spinoffserie som ska utspela sig i samma universum som "The Boys".
 
Det var sedan tidigare känt att vi skulle få en live action-spinoff som ska utspela sig på ett amerikansk universitet som är exklusivt för unga superhjältar (eller "supes"), som styrs av Vought International.
 
Men nu står det alltså även klart att vi inom kort kommer att få ta del av antologiserien "Diabolical", med fristående avsnitt från Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer och Ilana Glazer, Evan Goldberg och Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland och Ben Bayouth, Andy Samberg samt slutligen Aisha Tyler.
 
 
Den första säsongen av "Diabolical" kommer att släppas redan under 2022. Med tanke på hur bra Amazon Prime Video lyckades med den första säsongen av "Invincible", så finns det utan tvekan god potential även här. Den tredje säsongen av "The Boys" förväntas också komma någon gång under 2022.
 

Läs också: En första titt på nya superhjälten i "The Boys" säsong 3

 
Kommer du att ge "Diabolical" en chans när det vankas premiär under 2022? Kommentera gärna nedan!
| 6 december 2021 18:05 |