Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 september 2020 | 15:05

"The Boys" får en spinoffserie efter rekordpremiären av säsong 2

Den nya spinoffserien kommer att utspela sig på ett universitet för superhjältar, men i samma värld som originalserien.
Variety rapporterar att Amazon Prime lagt en beställning på en första säsong av en spinoffserie till deras superpopulära superhjälte-serie "The Boys". 
 
Den första säsongen av "The Boys" blev i samband med premiären ifjol streamingtjänstens mest populära tv-serie någonsin. Fram tills premiären av säsong två i början av september. Hela 89% fler tittare gav premiären av den andra säsongen en chans, i jämförelse med hur många som såg premiären ett år tidigare. Vilket gjorde att planerna på en spinoffserie till "The Boys" nu har fått grönt ljus och dessutom kommer att snabbas på.
 
Spinoffserien kommer att utspela sig på ett amerikansk universitet som är exklusivt för unga superhjältar (eller "supes"), som styrs av Vought International. Serien beskrivs som uppkäftig och R-rated och kommer att utforska hur det är att vara en ungdom med superkrafter... samtidigt som hormoner, tävlingsinstinkter, sex och morala dilemman testar deras förmågor på andra sätt. Allt för att försöka säkra sig ett så bra kontrakt i en så bra stad som möjligt. Med samma hjärta, satir och råhet som i "The Boys".
 
Den nya serien kommer att skrivas av Craig Rosenberg, som även kommer att vara dess showrunner. "The Boys"-skaparen Eric Kripke kommer finnas med som producent, tillsammans med Seth Rogen och Evan Goldberg som även producerar "The Boy". Det är i nuläget fortfarande oklart när vi kan förvänta oss att få se spinoffserien färdig. Amazon Prime sedan tidigare även beställt en tredje säsong av "The Boys".
 

Läs också: Fansen hatar förändringen i nya säsongen av "The Boys"

 
Är du sugen på att se fler tv-serier som utspelar sig i samma värld som "The Boys"? Kommentera gärna nedan!
| 25 september 2020 15:05 |