Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 november 2021 | 09:00

En första titt på nya superhjälten i "The Boys" säsong 3

"The Walking Dead"-skådespelerskan Laurie Holden ansluter till Amazon Prime Videos populära och blodiga superhjälteserie som Crimson Countess.
Väntan på den tredje säsongen av "The Boys" fortsätter. Men nu har i alla fall The Wrap släppt en första bild på den nya "The Boys"-karaktären Crimson Countess - som troligtvis hoppas få bli en del av superhjältegänget under den nya säsongen.
 
Under masken döljer sig skådespelerskan Laurie Holden, mest känd för sin roll som Andrea under de första säsongerna av "The Walking Dead".
 
 
Crimson Countess kan i serietidningarna - som serien är baserad på - stoltsera med krafter som värmesyn och en förmåga att kontrollera eld. Det lär med andra ord dyka upp en och annan grillad karaktär under den nya säsongen.
 
Vi har tidigare även rapporterat om att Jensen Ackles ("Supernatural") ansluter till den tredje säsongen av "The Boys" i rollen som Soldier Boy.
 
 
Inspelningarna av den tredje säsongen drog igång i mars, för ungefär åtta månader sedan. Det finns i nuläget inte något förväntat premiärdatum för den nya säsongen av serien, men vi kan förhoppningsvis räkna med att den dimper ned hos Amazon Prime Video någon gång under den första halvan av 2022.
 

Läs också: "The Boys" får en spinoffserie

 
Längtar du efter fortsättningen av "The Boys"? Kommentera gärna nedan!
| 6 november 2021 09:00 |